Cases/ohpoke

Suget efter poké bowls krävde även en egen app.

Suget efter poké bowls krävde ett effektivare flöde i restaurang samt en bättre tillgänglighet på distans för kunderna.

Oh Poke effektivserade sina restauranger och höjde sin snittnota med 10%

Genom Beamingo har de nu uppgraderat till molnbaserade kassor och en egen app för digitala beställningar.

Medgrundaren och entreprenören Sihaam Masae blev tidigare i år uppmärksammad av tidningen Företagarna, för att ha en av Sveriges bästa idéer som företagare under 30 år. Som serieentreprenör ger hon oss nyttigare, grönare snabbmat med bland annat Poké bowls, smakrika och hälsosamma skålar med ris, grönsaker och protein av högsta kvalité. Sihaam är dessutom väldigt medveten om digitalisering och de fördelar som det kan skapa. Att ha en egen app för varumärket Oh Poké var en självklarhet och nu är tiden inne.

Vår ambition är att servera våra Poké bowls med högsta kvalité i kombination med att skapa en härlig-, tropisk- och varm polynesisk känsla. Att förknippa en Poké bowl med Oh Poké, ska vara självklart.

Sihaam Masae, grundare och ägare av Oh Poké

Passionerade ägare med hälsomedvetna val

Medgrundaren och entreprenören Sihaam Masae blev tidigare i år uppmärksammad av tidningen Företagarna, för att ha en av Sveriges bästa idéer som företagare under 30 år. Som serieentreprenör skapar hon nyttigare, grönare snabbmat med bland annat Poké bowls, smakrika och hälsosamma skålar med ris, grönsaker och protein av högsta kvalité.

+10%

Efter implementation av kassan ökade snittnotan med +10% i restaurang

< 1h

Effektiv installation på max 1h/butik för set up av en ny restaurang

100%

Full betalningssäkerhet med Zettle, Swish handel och fakturabetalningar

Veganskt är en del av strategin

Oh Poké vill inte att människor ska känna sig utanför bara för att de väljer att inte konsumera animaliska produkter. De vet att efterfrågan på dessa produkter är stor och att behovet finns. De erbjuder produkter som liknar animaliska produkter och vill bidra till att fler äter veganskt. "Att våra kunder ska kunna göra icke-veganska val som automatiskt innebär ett bra val för både djuren och miljön är en självklarhet för oss", säger Shadlee Ismail, en av grundarna till Oh Poké.